Sviatok stánkov 2024, 6. deň a posledný deň

Drahí priatelia a modlitební partneri,

včerajší šiesty deň nášho Sviatku stánkov sme začali požehnanou bohoslužbou, po ktorej nasledovali úžasné semináre, ktoré prezentovali izraelský pastor Daniel Yahav, indonézsky modlitebný vodca Daniel Pandji, izraelský pastor Peter Tsukahira a Dan Diker z Jeruzalemského centra pre bezpečnosť a zahraničné záležitosti.

Popoludní sa nieslo v očakávaní, keď sa naši pútnici na sviatok ponáhľali do Sacher Parku v centre Jeruzalema, aby sa zúčastnili na pestrom jeruzalemskom pochode. V živej atmosfére skupiny ICEJ hrdo vyvesili svoje národné vlajky, keď pochodovali parkom, čím si získali pozornosť zaujatých izraelských okoloidúcich, ktorí uvítali prejav solidarity s Izraelom. Pochod sa skončil osobitnou modlitbou za izraelský národ a ľud pred Menorou Knessetu.

Keď sa dnes večer pútnici opäť zídu so srdcom naplneným vierou a očakávaním, očakávame zázračné Božie hnutie počas špeciálnej bohoslužby za uzdravenie. Páter Juha Ketola, náš bývalý medzinárodný riaditeľ z Fínska, sa podelí o inšpiratívne posolstvo a potom povedie tímy služby v modlitbách za prítomných ľudí. Tešíme sa, že budeme počuť úžasné svedectvá o tom, čo Pán urobil pre stovky kresťanov, ktorí sa odvážne vydali na cestu do Jeruzalema na tohtoročnú slávnosť.

V posledný deň sviatku sa zapojíme do Dňa modlitieb, aby sme sa zjednotili v modlitbách za Izrael a všetky národy v tomto náročnom období. Uznávame, že naša sila nepochádza „z moci ani z moci“, ale z jeho Ducha! Záver nášho sviatku bude patriť silnému a inšpiratívnemu koncertu bohoslužieb, ktorý bude viesť SOLU Izrael.

Ak si chcete pozrieť fotografie zo sviatku a videá s najdôležitejšími momentami, pozrite si našu fotogalériu:

Hoci sa tohtoročný sviatok blíži ku koncu, stále je čas stať sa súčasťou tohto úžasného Sviatku stánkov. Registrácia je otvorená až do konca decembra a všetky podujatia si môžete pozrieť na našej jedinečnej platforme Sviatku stánkov. Zaregistrujte sa na online ešte dnes na adrese: feast.icej.org

Požehnanie z Jeruzalema
Mediálny tím ICEJ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *